Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tratament cu aur 24 karate (24 Carat Gold Glow Pack)
76 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tratament cu aur de 24 carate in 4 pasi, care purifica si ilumineza tenul.

Aurul are proprietati anti-inflamatoare, are capacitatea de a stimula regenerarea celulelor si producerea de colagen.

Rezultatele tratamenului sunt vizibile la 24 de ore dupa aplicare.

1. EXFOLIERE Se foloseste Gold Scrub Cleanser (tubul 1). In prealabil, fata si gatul se demachiaza si se curata, preferabil cu Gold Glow Face Wash (Gel de curatarea fetei cu particule de aur). Apoi, pe pielea umeda, se aplica scrub-ul cu ajutorul degetelor, masandu-se usor cu miscari circulare, evitandu-se zona ochilor. Se clateste bine si se usuca pielea. Scrub-ul are o textura fina, care nu agreseaza pielea. Prin exfoliere se indeparteaza impuritatile si celulele moarte si se deschid porii, lasand pielea fina, fara asperitati, pregatind-o pentru urmatorii pasi.

2. HIDRATARE Evitand zona ochilor, se aplica Gold Moisturiser Cream (tubul 2), masand circular cu varfurile degetelor, delicat si continuu, 7-10 minute, pana cand este absorbita in piele. Cu ajutorul scrub-ului, porii au devenit receptivi, hidratarea facandu-se astfel in profunzime. Crema are si efect anti-ageing, deci face pielea supla, matasoasa si radianta. Excesul de crema se curata cu dischete de bumbac uscate.

3. MASAJ Se maseaza delicat fata, cateva minute, folosind Gold Massage Gel (tubul 3), masand circular cu varfurile degetelor, evitand zona ochilor. Gelul fluid, cu textura non-grasa, reda stralucirea pielii, pastrand-o hidratata pentru intreaga zi. Dupa masaj, se curata tenul cu dischete umede de bumbac.

4. MASCA PROTECTOARE Se aplica Gold Face Pack (tubul 4), acoperindu-se fata cu un strat uniform, ocolind pielea sensibila din jurul ochilor. Se lasa sa se usuce, maxim 30-40 de minute. Se indeparteaza clatind cu apa calduta din abundenta, dupa care se tamponeaza fata cu dischete uscate de bumbac. Dupa masca, nu mai este necesara aplicarea vreunei creme, deoarece aceasta actioneaza ca o bariera impotriva poluantilor si a factorilor externi. Masca are proprietati detoxifiante, ajutand pielea sa se regenereze, stimuland producerea de colagen.

Din antichitate, aurul nu a fost folosit doar pentru podoabe, ci si pentru proprietatile sale curative si regenerante. Pe langa proprietatile antibacteriene, este si un excelent antioxidant, ajutand la transportarea moleculelor de oxigen direct in piele, influentand functionarea celulelor si revitalizand pielea. Stimuleaza circulatia limfatica si drenarea sangelui, incetinind procesul de imbatranire al pielii. Fiind un bun antiinflamator, este recomandat si tenului sensibil, care se irita usor, cat si tenului cu pori foarte dilatati, aurul fiind un bun antialergenic, cu proprietati foarte asemanatoare apei termale.

Gratie proprietatilor sale antiinflamatoare, aurul intra si in componenta produselor destinate tenului sensibil si care se irita foarte usor. Aurul este antialergenic si de aceea calmeaza tenul, avand proprietati asemanatoare cu apa termala. De asemenea, aurul inchide porii pielii, fiind recomandat in cazul tenului cu pori foarte dilatati.

• Incetineste scaderea elasticitatii pielii si procesul de pierdere a colagenului, prevenind imbatranirea acesteia.
• Creste gradul de elasticitate al stratului de baza al pielii, facand-o astfel mult mai ferma si cu un aspect intinerit.
• Reduce liniile fine si atenueaza ridurile.
• Reduce semnele de imbatranire cauzate de razele solare si trecerea anilor.
• Prin efectul antiinflamator, aurul incetineste secretia melaninei si a semnelor de imbatranire.
• Lupta impotriva radicalilor liberi.
• Confera luminozitate tenului.

Pachetul Sostar Gold Glow, prin formula sa unica cu continut ridicat de Aur de 24K si extracte botanice, folosit in mod regulat, are un efect calmant, hidratant, antiageing si regenerant asupra tenului, redandu-i stralucirea si supletea.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura