Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Crema anti-rid pentru ochi (Under eye wrinkle control cream)
34 lei
Brand
Sostar Natural Cosmetics
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Hidrateaza intens si regenereaza pielea delicata din jurul ochilor, reducand ridurile, liniile fine si cearcanele. Este absorbita usor in piele. Acidul Hyaluronic duce la cresterea secretiei de colagen, ajutand pielea sa se regenereze, intinerind-o.

     Ingrediente cheie: Acid Hyaluronic, vitamina B3, ulei de germeni de grau si unt de Shea.

     Indicatii: Curatati fata si aplicati crema in jurul ochilor folosind miscari circulare. Se foloseste zilnic, dimineata si seara.

     Acidul Hialuronic lubrefieaza si hidratarea tesuturilor conectante incluzand cele de la nivelul epidermei. In lipsa lubrefierii si a hidratarii tesuturile isi pierd elasticitatea si in cazul epidermei, duce la aparitia ridurilor si a cutelor. Nivelul de Acid Hialuronic din epiderma scade odata cu varsta conducand la aparitia ridurilor. Rolul sau este de a mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere si sanatoase: supletea, elasticiatea si tonicitatea.

     Vitamina B3 mentine pielea sanatoasa si imbunatatesc circulatia sangvina. Niacina este ingredientul principal pentru pielea uscata. De asemenea, are rolul de a proteja pielea impotriva factorilor nocivi.

     Uleiul extras din germenii de grâu se remarca datorita proprietatilor de tonifiere si regenerare. Foarte bogat în vitamina E si un puternic antioxidant, are o actiune recunoscuta de anti-îmbatrânire si protejeaza pielea de radicalii liberi. Are un continut ridicat de carotenoide, care îl face excelent pentru pregatirea pielii îninte de expunerea la soare, îmbunatateste starea generala a pielii, restructureaza tesutul conjunctiv.

     Untul de shea era folosit in vindecarea arsurilor si a ranilor, pentru eliminarea cicatricilor, matretii si a vergeturilor. De asemenea, s-au observat ca da rezultate foarte bune in diminuarea ridurilor, in reinnoirea celulelor pielii si in stimularea circulatiei sangvine. Gama variata de produse cosmetice cu unt de shea au pe deoparte un rol bine definit: previn aparitia ridurilor premature si a liniilor de expresie. Cu alte cuvinte, untul de shea este un element magic pentru orice problema din cadrul dermatologiei.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura