Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Masca cu namol Multani Mitti si menta (Spearmint Mud Mask)
27 lei
Brand
Sostar Natural Cosmetics
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pudra Multani Mitti este un minunat remediu indian, folosit inca din antichitate, pentru curatarea pielii in profunzime, fiind in acelasi timp dezinfectant, tonic si astringent. Este un remediu natural pentru tratarea acneei, a pustulelor si comedoanelor. Regleaza secretia de sebum, imbunatateste circulatia sangelui in epiderma, indeparteaza celulele moarte, micsoreaza porii, ajuta la regenerarea pielii, redandu-i elasticitatea si luminozitatea. E potrivita oricarui tip de ten, la cel acneic se recomanda tratament de 3 ori pe saptamana.

     Indicatii: Aplicati masca pe pielea umeda, evitand zona din jurul ochilor. Lasati masca sa se usuce, apoi clatiti cu apa din abundenta.

     Ingrediente cheie: Ulei din arbore de ceai, ulei de menta, namol Multani Mitti, ulei de germeni de grau, complex AHA.

     Uleiul de arbore de ceai este un ulei esential extras din frunzele de Melaleuca alternifolia, o planta orginara din Australia. Uleiul de arbore de ceai are proprietati antiseptice. Au fost realizate foarte multe studii de laborator care au dovedit actiunile antiseptice, antimicrobiene, antifungice ale acestui ulei (datorita compusilor sai activi), mai ales in ceea ce priveste combaterea acneei .

     Uleiul esential de menta este recomandat în tratamentul tenului gras, congestionat şi în tratamentele anticelulitice. Fortifică mecanismele imunitare ale pielii, vitalizează şi tonifică pielea, stimulează schimburile de substanţe la nivel celular. Antimigrenos.

     Multani Mitti este o argila potrivita pentru tenul mixt, sensibil sau gras, elimina excesul de sebum, are mare putere de curatare si imbunatateste circulatia. Nu este indicata mai des de o data pe saptamana.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura