Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Exfoliant cu caise (Apricot face & body scrub)
25 lei
Brand
Sostar Natural Cosmetics
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Granulele din samburii de caisa degreseaza eficient, curata in profunzime, indeparteaza celulele moarte, impuritatile si ajuta la regenerarea celulelor si eliberarea porilor, iar uleiul de migdale hidrateaza si netezeste pielea.

     Indicatii: Aplicati pe pielea umeda, facand un masaj usor. Indepartati cu apa din abundenta. Pentru rezultate mai eficiente, folositi-l de 2-3 ori pe saptamana. Evitati zona ochilor. Potrivit pentru ten gras, mixt si normal.

     Ingrediente cheie: Extract de sambure de caisa si de menta, ulei de migdale, Aloe Vera.

     Caisa contine apa in proportie de 86%, este bogata in vitamina A si in saruri minerale, mai ales de potasiu. Contine, in cantitati mici, si vitamina C. Principalul beneficiu pe care il ofera acest fruct consta in calitatea de a proteja pielea, fiind recomandat in prepararea cremelor sau a mastilor pentru intretinerea tenului.

     Menta stimuleaza circulatia sangvina, micsoreaza si curata porii dilatati.

     Aloe vera este o planta foarte cunoscuta in intreaga lume si este utilizata in diferite moduri de foarte mult timp. Proprietatile sale utile in tratarea arsurilor, pielii uscate si diferitelor afectiuni ale pielii sunt cu adevarat miraculoase.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura